Best Friends Wine Together

7,00

Zorg voor een opfleuring van het straatbeeld! Bij ons geldt het motto: bedek je mond maar niet je humor of mening! Bekijk ons aanbod aan leuke diverse mondkapjes, beschikbaar met verschillende bedrukkingen, óf bestel uw eigen gepersonaliseerde bedrijfskapjes met eigen logo!

Mondkapje Best Friends Wine Together

Tegenwoordig dragen we allemaal een masker voor algemene gezondheid, het is een onderdeel geworden van ons dagelijks leven. En als je dan tóch in publieke ruimtes voor de dag moet komen met een mondkapje, dan is het natuurlijk een goed moment om leuke statement pieces ervan te maken. Het fenomeen modieuze en grappige mondkapjes is net zoals het virus over de wereld heen gestormd, dus dit is je kans om jouw voorraad aan te vullen met onze leuke collectie aan handbewerkte niet medische mondkapjes van 100% katoen. Bijvoorbeeld met dit leuke gevatte mondkapje best friends wine together, of natuurlijk een andere uit onze serie! Bekijk hier het volledige aanbod aan mondkapjes!

Tip: het is ook mogelijk om mondkapjes met uw eigen logo te bestellen, zo geeft u een professionele look binnen het bedrijf met alle werknemers in uw huisstijl!

Scroll naar boven