Over Magic Dat

Over Magic Dat

Hallo, laten we even kennis maken. Ik ben Alexandra, de eigenares van Magic Dat. Geboren in Roemenië en verliefd op een Nederlander, kwam ik in 2009 deze kant op. Nu jaren later zijn we gelukkig getrouwd en we hebben samen een fantastische zoon.

Al mijn hele leven ben ik helemaal gek op dingen proberen en kijken hoe alles in werking gaat. Ik heb kaarsen gemaakt, kaarten, kleding en van de zomer een hele cement terras gelegd ( doe ik dat nooit meer- toch een mannen werk). Ik vind het geweldig om creatief bezig te zijn, en op deze manier hoop ik met meerdere mensen mijn passie te delen en uiteraard mijn producten verkopen.

Houd mijn blog in de gaten en lees mijn berichten en kijk met wat ik me bezig houd!

Verzending

Jouw bestelling razendsnel in huis

Kwaliteit

Unieke items van topkwaliteit

Topaanbiedingen

De leukste aanbiedingen

Veilig betalen

Veilig betalen vanzelfsprekend!

Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.