Telefoonhoesje met foto

9,95

Telefoonhoesje met foto is voor iedereen een leuk cadeau om te geven en te krijgen denk hier bij aan jouw leukste afbeelding of misschien wel een leuke tekst

Wissen

foto uploaden

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Telefoonhoesje met foto

Telefoonhoesje met foto, of het nu een afbeelding is van je liefje, kind of kleinkind je huisdier of jouw favoriete vakantie bestemming je geeft jouw telefoon een eigen persoonlijke uitstraling. Bovendien biedt een telefoonhoesje naast een leuke aanblik ook een stukje bescherming.

Een mobiele telefoon is niet meer weg te denken

We weten allemaal hoe belangrijk een telefoon tegenwoordig is! Van ochtend vroeg tot avonds laat gebruiken we onze telefoons, daarom vond ik het ook een goed idee om een hoesje met foto voor je mobiel in het assortiment te nemen. De hoesjes kunnen bedrukt worden met een leuk persoonlijke afbeelding erop. Of wat te denken van ludieke tekst blokken grappige uitdrukkingen. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Zo maak je jouw mobiel nog persoonlijker.

Bestelprocedure

Bestellen doe je zo. Kies uit verschillende type hoesjes jouw model en stuur je foto door! Zit jouw type mobiel er nog niet bij. Dat zou kunnen er zijn zoveel verschillende typen telefoons. Neem contact met ons op stuur ons een email info@magicdat.nl of bel ons 070 2208887 dan kunnen we bekijken of deze wellicht binnenkort wel leverbaar is. Zodra we de afbeelding hebben ontvangen gaan wij voor jouw telefoonhoesje met foto aan de slag!

Cadeau tip telefoonhoesje met foto

Een hoesje voor een mobiele telefoon is ook leuk om cadeau te doen. Verras je vader of moeder met een familiefoto of alleen met hun kleinzoon(s) of kleindochter(s). Apetrots zullen ze hun telefoonhoesje met foto aan iedereen laten zien.

Type

Samsung S9, Samsung S9 plus, Iphone X, Iphone 7/8

Scroll naar top