Kraamkado Olifant

35,00

Kraamkado Olifant

Deze Olifant ziet er super leuk uit met de gewenste persoonlijke gegevens van het dierbare kindje op zijn buikje! Dit Olifantje heeft alles in huis beste vriendjes te worden met jouw kindje door zijn hoge knuffelbaarheid! Heb jij een plekje voor hem in huis?

 

Beschikbaarheid: 3 op voorraad (kan nabesteld worden)

Personalisatie *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Kraamkado Olifant

Dit olifantje ziet er superleuk uit! Op zijn buik is er ruimte om de naam van het (pasgeboren) kindje te borduren. Je kan er natuurlijk ook de geboortedatum, plaats en/ of gewicht op laten borduren óf een kort gedichtje. Wat je ook beslist: voor de mama en papa – en later ook voor nieuwe wereldburger – een prachtige herinnering! Kinder knuffel Kraamkado Olifant heeft de kenmerkende grijs met witte kleuren. Bovendien is de knuffel Olifant superzacht! Tevens leuk als decoratie op een kast, kinderbed of een leuke kinderstoel of fauteuil.

Genieten

Kinderen vinden knuffels geweldig ze beleven er de leukste avonturen mee of spelen er een rollenspel. Omdat ze vaak zacht zijn geven ze daardoor een hoog geborgen gevoel. De ogen en mond zijn opgenaaid. Bovendien voldoet de kinder knuffel tevens aan de Europese norm EN71 voor veilig speelgoed. Wel zo veilig idee. Cadeau idee Omdat dit schattige kraamkado Olifant super zacht is, dit tevens kan laten personaliseren is dit bovendien een bijzonder leuk product om cadeau te doen. Zodat de ouders en de kinderen hier nog heel lang van zullen genieten.

Eigenschappen knuffel

  • 100% polyesterpluche
  • Grijze olifant
  • Contrasterende vilten decoratie
  • Genaaide ogen
  • Ritsdetails op het lichaam van de Olifant voor directe toegang tot de buik voor borduurwerk
  • Verwijderbaar binnenvulsel
  • Voldoet aan de Europese veiligheidsvoorschriften voor speelgoed EN71
  • Verwijder alle kaartjes en hun bevestigingsmiddelen voordat u dit aan een kind geeft
  • Geschikt voor alle leeftijden

Vragen? Heb je vragen of ideeën over dit kraamkado Olifant of andere producten neem dan contact met ons op. Bel met 070 2208887 of stuur ons een mailbericht info@magicdat.nl. Veel van onze producten zijn handgemaakt en kunnen gepersonaliseerd worden. Zo heb je altijd iets unieks. Er is ontzettend veel mogelijk. Heb je een speciale wens? We horen deze graag en zijn je graag van dienst

 

Scroll naar top