Dekentje luxe wafel Beige met veren

27,5039,95

Tip: geef dit leuke dekentje met veertjes design cadeau aan die aanstaande of kersverse mama en kindje die dit leuke product verdienen (of natuurlijk lekker aan jezelf!)

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Dekentje luxe wafel Beige met veren

Dekentje luxe wafel Beige met veren is gemaakt van een prachtige kwaliteit wafelstof omdat we enkel het beste materiaal gebruiken voor jouw dierbaarste kleintje! Het product is verkrijgbaar in afmeting ledikant of wieg. De deken heeft een neutrale kleur zodat het mooi past bij ieder interieur en het contrast van het verendesign met de wafelstof geeft een luxe combinatie. Wil je eigenlijk tóch liever een andere combinatie…?

Dit babydekentje is óók leverbaar in andere kleuren en je kan het personaliseren! Kies een naam, een decoratie, een vaste tekst of een eigen tekst naar wens. Bovendien kan je kiezen uit verschillende borduurgaren zodat de combinatie perfect voldoet aan jouw wensen.

Ben je op zoek naar een complete baby uitzet? Dit dekentje is bijzonder goed te combineren met een: aankleedhoes, geboortekussentje, wikkeldoek, commodemandje of babynestje. Uiteraard worden ook deze producten met liefde speciaal voor jou gepersonaliseerd zodat het geheel een complete matchende set wordt!

Maat

Ledikant, Wieg

Materiaal 1

Materiaal 2

Afmeting

100 x 150 cm, 75 x 100 cm

Scroll naar top