T-shirt Verjaardag Dino Vulkaan Oranje

14,95

Dit T-shirt ziet er supermooi uit door de schattige maar stoere oranje dino met taartvulkaan. Wat dit item nóg leuker maakt is dat de persoonlijke gegevens van de jarige erop komen te staan! Zijn jullie klaar om het feest te beginnen?

T-shirt Verjaardag Dino Vulkaan Oranje

Dit mooie T-shirt met oranje triceratops dinosaurus en taartvulkaan maakt de verjaardag van de jarige nóg specialer. Wij personaliseren dit item met liefde om bij te dragen aan deze bijzondere dag door de naam en de leeftijd op het shirt te bedrukken. Dit maakt dat jouw kind het centrale punt van ieders aandacht op zijn of haar speciale dag!

Materiaal

Dit T-shirt is gemaakt van 100% katoen. Het ziet er dus niet alleen hartstikke leuk uit zodat de jarige kan stralen in zijn of haar nieuwe stoere dino T-shirt op deze bijzondere dag, ze zullen dus ook comfortabel het nieuwe levensjaar in gaan! Ze kunnen lekker gek doen en heerlijk spelen, en het shirt kan daarna makkelijk in de was! Was het shirt op 40 graden, dan gaat het shirt lang mee! 

Maten

92/98/104/116/128/140/152/164

Tip: Ontwikkel meerdere shirts en deel deze uit op het kinderfeestje zodat iedereen in thema is! Zo heeft iedereen na afloop van het partijtje een hartstikke leuk aandenken!

Scroll naar boven