Kraamkado Dino

35,00

Superschattig kraamkado Dino deze Dinosaurus ziet er super leuk uit op zijn buik is er ruimte om de naam van het pasgeboren kindje te borduren

Beschikbaarheid: 3 op voorraad (kan nabesteld worden)

Personalisatie *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Kraamkado Dino

Superschattig kraamkado Dino. Deze Dinosaurus ziet er super leuk uit op zijn buik is er ruimte om de naam van het pasgeboren kindje te borduren. Je kan er natuurlijk ook de geboortedatum, plaats en / of gewicht op laten borduren. Wat je ook beslist voor de mama en papa en later ook voor nieuwe wereldburger een prachtige herinnering.

Kinder knuffel Dino

Kraamkado Dino ziet er superleuk uit. Uiteraard in de kenmerkende groene kleuren, oranje teentjes en witte tanden. Bovendien is de knuffel Dino knuffeltjes zacht. Tevens leuk als decoratie op een kast, kinderbed of een leuke kinderstoel of fauteuil. Deze schattige knuffel is, mede door zijn hoge knuffelfactor, heerlijk om mee te knuffelen.

Genieten

Kinderen vinden knuffels geweldig ze beleven er de leukste avonturen mee of spelen er een rollenspel. Omdat ze vaak zacht zijn geven ze daardoor een hoog geborgen gevoel. De ogen en mond zijn opgenaaid. Bovendien voldoet de kinder knuffel tevens aan de Europese norm EN71 voor veilig speelgoed. Wel zo veilig idee.

Cadeau idee

Omdat dit schattige kraamkado Dino super zacht is, dit tevens kan laten personaliseren is dit bovendien een bijzonder leuk product om cadeau te doen. Zodat de ouders en de kinderen hier nog heel lang van zullen genieten.

Eigenschappen knuffel

  • 100% polyesterpluche.
  • Groene dinosaurus.
  • Contrasterende vilten decoratie.
  • Genaaide ogen.
  • Lichtgroen paneel op de borst en voeten.
  • Ritsdetails op het lichaam van de dinosaurus voor directe toegang tot de buik voor borduurwerk.
  • Verwijderbaar binnenvulsel.
  • Voldoet aan de Europese veiligheidsvoorschriften voor speelgoed EN71.
  • Verwijder alle kaartjes en hun bevestigingsmiddelen voordat u dit aan een kind geeft.
  • Geschikt voor alle leeftijden.

Vragen?

Heb je vragen of ideeën over dit kraamkado Dino of andere producten neem dan contact met ons op. Bel met 070 2208887 of stuur ons een mailbericht info@magicdat.nl. Veel van onze producten zijn handgemaakt en zijn of kunnen gepersonaliseerd worden. Zo heb je altijd iets unieks. Er is ontzettend veel mogelijk. Heb je een speciale wens? We horen deze graag en zijn je graag van dienst.

Afmeting

42 cm

Scroll naar top