Kraamcadeau Pinguin

35,00

Kraamcadeau Pinguin op zijn buik is er ruimte voor de naam van de baby en/of geboortedatum, plaats, gewicht voor een prachtige herinnering.

Beschikbaar via nabestelling

Personalisatie *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Kraamcadeau Pinguin

Superschattig kraamcadeau Pinguin. De Pinguin ziet er super leuk uit op zijn buik is er ruimte om de naam van het pasgeboren kindje te borduren. Je kan er natuurlijk ook de geboortedatum, plaats en / of gewicht op laten borduren. Wat je ook beslist voor de mama en papa en later ook voor nieuwe wereldburger een prachtige herinnering.

Kinder knuffel pinguin

Kraamcadeau Pinguin ziet er superleuk uit. Uiteraard met de kenmerkende oranje snavel en voeten tevens heeft hij een leuke rode sjaal aan. Bovendien is de knuffel Pinguin knuffeltjes zacht. Tevens leuk als decoratie op een kast, kinderbed of een leuke kinderstoel of fauteuil. Deze schattige knuffel is, mede door zijn hoge knuffelfactor, heerlijk om mee te knuffelen.

Genieten

Kinderen vinden knuffels geweldig ze beleven er de leukste avonturen mee of spelen er een rollenspel. Omdat ze vaak zacht zijn geven ze daardoor een hoog geborgen gevoel. De ogen en mond zijn opgenaaid. Bovendien voldoet deze knuffel tevens aan de Europese norm EN71 voor veilig speelgoed. Wel zo veilig idee.

Cadeau idee

Omdat dit schattige kraamcadeau Pinguin super zacht is, dit tevens kan laten personaliseren is dit bovendien een bijzonder leuk product om cadeau te doen. Zodat de ouders en de kinderen hier nog heel lang van zullen genieten.

Eigenschappen knuffel

  • Pluche 100% polyester in grijs en wit
  • Contrasterende gebreide sjaal.
  • Voeten en bek in contrast.
  • Ritsdetails op het lichaam van de Pinguin voor directe toegang tot de buik voor borduurwerk.
  • Verwijderbaar binnenvulsel.
  • Voldoet aan de EN71-regelgeving.
  • Geschikt voor alle leeftijden.

Vragen?

Heb je vragen of ideeën over dit kraamcadeau geboorte giraf of andere producten neem dan contact met ons op. Bel met 070 2208887 of stuur ons een mailbericht info@magicdat.nl. Veel van onze producten zijn handgemaakt en zijn of kunnen gepersonaliseerd worden. Zo heb je altijd iets unieks. Er is ontzettend veel mogelijk. Heb je een speciale wens? We horen deze graag en zijn je graag van dienst.

Afmeting

38 cm

Scroll naar top