Kraamcadeau geboorte Giraf

35,00

Beschikbaarheid: 4 op voorraad (kan nabesteld worden)

Personalisatie *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Kraamcadeau geboorte Giraf

Superleuk kraamcadeau geboorte Giraf. De Giraf ziet er super schattig uit op zijn buik is er ruimte om de naam van het pasgeboren kindje te borduren. Je kan er natuurlijk ook de geboortedatum, plaats en gewicht op laten borduren. Wat je ook beslist voor de mama en papa en later ook voor nieuwe wereldburger een prachtige herinnering.

Kinder knuffel Giraf

Kraamcadeau geboorte Giraf ziet er superleuk uit. Uiteraard met de kenmerkende kleurstelling en de vlekken van een giraf. Bovendien knuffeltjes zacht. Tevens leuk als decoratie op een kast, kinderbed of een leuke kinderstoel of fauteuil. Deze schattige knuffel is, mede door zijn hoge knuffelfactor, heerlijk om mee te knuffelen.

Genieten

Kinderen vinden knuffels geweldig vaak zie je een hele berg knuffels op de grond, waarmee ze de leukste avonturen beleven of rollenspellen mee spelen. Ze zijn vaak zacht en geven daardoor een hoog geborgen gevoel. De ogen en mond zijn opgenaaid. Bovendien voldoet deze knuffel tevens aan de Europese norm EN71 voor veilig speelgoed. Wel zo veilig idee.

Cadeau idee

Omdat dit schattige kraamcadeau geboorte Giraf super zacht is, dit tevens kan laten personaliseren is dit bovendien een bijzonder leuk product om cadeau te doen. Zodat de ouders en de kinderen hier nog heel lang van zullen genieten.

Eigenschappen knuffel

  • 100% Polyester Plush.
  • Genaaide ogen en mond.
  • Voeten, neus en hoorns in contrast.
  • Contrasterende maan en staart.
  • Ritssluiting en uitneembare vulling voor gemakkelijke decoratie.
  • Verwijderbaar binnenvulsel.
  • Voldoet aan de Europese norm EN71 voor veilig speelgoed.
  • Geschikt voor alle leeftijden.

Vragen?

Heb je vragen of ideeën over dit kraamcadeau geboorte giraf of andere producten neem dan contact met ons op. Bel met 070 2208887 of stuur ons een mailbericht info@magicdat.nl. Veel van onze producten zijn handgemaakt en zijn of kunnen gepersonaliseerd worden. Zo heb je altijd iets unieks. Er is ontzettend veel mogelijk. Heb je een speciale wens? We horen deze graag en zijn je graag van dienst.

 

 

Afmeting

38 cm

Scroll naar top