Actie!

Commodemandje Turqoise

10,00

Tip: Geef dit leuke Commodemandje Turqoise als cadeau aan die (aanstaande) mama die wel wat rust in de kinderkamer kan gebruiken!

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Commodemandje Turqoise

Commodemandje Turqoise is precíes wat je zoekt om jouw commode of kinderkamer een opgeruimde uitstraling te geven. Het praktische mandje zorgt ervoor dat alle verzorgingsproducten van jouw kleintje dichtbij zijn maar uit het zicht blijven. Het commodemandje is gemaakt van luxe wafelstof en vrolijk gekleurd! In combinatie met de andere producten in deze set staat deze erg netjes als een leuk en praktisch detail in de kamer. Deze set geeft de kinderkamer nét zo’n leuke uitstraling als de rest van je huis!

Tip: Ben je op zoek naar een complete baby uitzet? Dit commodemandje is bijzonder goed te combineren met bijvoorbeeld een geboortekussentje, wikkeldoek of babynestje. Uiteraard worden ook deze producten met liefde speciaal voor jou gepersonaliseerd zodat het geheel een complete matchende set wordt! Benieuwd naar ons gehele assortiment aan commodemandjes, klik dan hier. Ook benieuwd welke leuke voordeelsetjes wij in huis hebben? Bekijk ze hier

Gewicht 0.15 kg
Afmetingen 20 × 30 × 30 cm
Scroll naar top