Actie!

Billendoekjes Houder Bruin

10,00

Met Billendoekjes Houder Bruin zorg je ervoor dat zelfs billendoekjes een leuk schattig detail in je (baby)kamer worden! Geen ergernissen meer dus over dat uitzicht op een stom plastic zakje. 

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Billendoekjes Houder Bruin

Met een kleintje in huis zijn billendoekjes onmisbaar, ze worden de hele dag door gebruikt om jouw kleintje gezond en schoon te houden (en natuurlijk tegen onplezierige geurtjes!). Al is dit product ontzettend handig, we kunnen niet ontkennen dat we ons allemaal ergeren aan dat plastic pakje met felle kleuren die in de kamer ligt. Dáar hebben wij een mooie oplossing voor bedacht, met Billendoekjes Houder Bruin is het in plaats van een doorn in het oog een leuk en praktisch accessoire in de kinderkamer! Door de opening in de onderkant kan je makkelijk een nieuw pakje billendoekjes erin doen en door de opening aan de bovenkant kun je gemakkelijk de doekjes eruit halen.

Tip: We hebben dit item in verschillende kleuren, bekijk hier welke variaties wij in huis hebben! Ook benieuwd naar de andere babyartikelen? Bekijk dan hier het hele assortiment.

Gewicht 0.15 kg
Afmetingen 20 × 30 × 30 cm
Scroll naar top