Actie!

Deken Wafel Grijs Paardenbloemen

22,00

Tip: geef Deken Wafel Grijs Paardenbloemen design cadeau aan die aanstaande of kersverse mama en kindje die dit leuke product verdienen (of natuurlijk lekker aan jezelf!)

Lettertype

Lettertype

Kleur garen

Gewenste naam

Geef hieronder de jouw gewenste naam aan. Let op! maximaal 15 karakters incl. spaties.

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Deken Wafel Grijs Paardenbloemen

Deken Wafel Grijs met Paardenbloemen is gemaakt van een prachtige kwaliteit wafelstof omdat we enkel het beste materiaal gebruiken voor jouw dierbaarste kleintje! Het product is in formaat type wieg. De deken heeft een neutrale kleur zodat het mooi past bij ieder interieur en het contrast van het verendesign met de wafelstof geeft een luxe combinatie. Wil je eigenlijk tóch liever een andere combinatie…? 

Dit babydekentje is óók leverbaar in andere kleuren en je kan het personaliseren met naam! Bovendien kan je kiezen uit verschillende borduurgaren zodat de combinatie perfect voldoet aan jouw wensen. 

Tip: We hebben dit item in verschillende kleuren, bekijk hier welke variaties wij in huis hebben! Ook benieuwd naar de andere babyartikelen? Bekijk dan hier het hele assortiment. Ben je op zoek naar een complete baby uitzet? Dit dekentje is bijzonder goed te combineren met een: aankleedhoes, geboortekussentje, wikkeldoek, commodemandje of babynestje. Uiteraard worden ook deze producten met liefde speciaal voor jou gepersonaliseerd zodat het geheel een complete matchende set wordt! 

 

 

Scroll naar top