Actie!

Babyuitzet 12 delig wit-grijs luxe wafel

200,00

Tip: Bekijk hier welke babyartikelen jouw babykamer nog meer een boost kunnen geven! Deze set is bijzonder goed te combineren met een: geboortekussentje, wikkeldoek of knuffel met naam. Uiteraard worden ook deze producten met liefde handgemaakt! Ook ontzettend leuk om cadeau te doen! Bekijk hier alle voordeelsets met verschillende kleur- en product samenstellingen die we aanbieden!

Lint zijkant

Naam borduren op het dekentje

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

BABY UITZET (12-DELIG) GRIJS MET WIT WAFEL

Inhoud set

  • Babynestje met dekentje

  • Aankleedkussenhoes

  • Ledikantdeken

  • 2x commodemandje

  • 2x kruikenzak

  • billendoekjes houder

  • speendoekje

  • 2x GRATIS BUISJE voor haarlokjes en melktandjes

  • 100% katoen

 

BABYNESTJE MET DEKENTJE
Wat is dit leuk hè! Babynestje met dekentje wit met grijze wafelstof helemaal handgemaakt en zelfs met een handmade dekentje erbij! Het babynestje is tweezijdig en kan aan weerszijden worden gebruikt! Tevens is het babynestje niet alleen enorm praktisch en comfortabel, het staat ook nog eens hartstikke leuk in de kamer door de zachte kleuren in het design.

 

AANKLEEDKUSSENHOES

Aankleedkussenhoes grijs met wit is speciaal voor het aankleedkussen dat in ieder huishouden met een kleintje onmisbaar is. De hoes is met veel liefde handgemaakt met luxe wafelstof in de rustige combinatie grijs met wit. Naast de leuke look en het comfort dat deze hoes biedt, is hij ook uitzonderlijk praktisch omdat hij makkelijk af te halen is en mee kan in de was! Op deze manier geeft het niets als er een klein ongelukje plaatsvindt!

LEDIKANT DEKENTJE
Ledikantdekentje luxe wafel grijs met wit is gemaakt van een prachtige kwaliteit wafelstof omdat we enkel het beste materiaal gebruiken voor jouw dierbaarste kleintje! De afmeting van het dekentje is speciaal gemaakt voor een ledikant. De deken heeft neutrale kleuren zodat het mooi past bij ieder interieur en het contrast van het wit met de grijze wafelstof geeft een luxe combinatie.

COMMODEMANDJES
Commodemandjes grijs met wit is precíes wat je zoekt om jouw commode of kinderkamer een opgeruimde uitstraling te geven. Het praktische mandje zorgt ervoor dat alle verzorgingsproducten van jouw kleintje dichtbij zijn maar uit het zicht blijven. De commodemandjes zijn gemaakt van luxe wafelstof en mooi neutraal gekleurd! In combinatie met de andere producten in deze set staat deze erg netjes als een leuk en praktisch detail in de kamer. Deze set geeft de kinderkamer nét zo’n leuke uitstraling als de rest van je huis!

 

KRUIKENZAKKEN

Kruikenzak grijs met wit zorgt ervoor dat jouw kleintje snel en veilig op de juiste temperatuur blijft! De zak is met veel liefde handgemaakt met luxe wafelstof. De binnenkant is afgewerkt met witte wafelstof die de look helemaal afmaakt! Deze kruikenzak is natuurlijk niet alleen mooi, hij is ook buitengewoon praktisch doordat hij goed mee kan in de was en makkelijk op en af te halen is van de kruik door het sterke materiaal.

 

BILLENDOEKJES HOUDER

Met een kleintje in huis zijn billendoekjes onmisbaar, ze worden de hele dag door gebruikt om jouw kleintje gezond en schoon te houden (en natuurlijk tegen onplezierige geurtjes!). Al is dit product ontzettend handig, we kunnen niet ontkennen dat we ons allemaal ergeren aan dat plastic pakje met felle kleuren die in de kamer ligt. Dáar hebben wij een mooie oplossing voor bedacht, met billendoekjes houder grijs met wit is het in plaats van een doorn in het oog een leuk en praktisch accessoire in de kinderkamer! Door de opening in de onderkant kan je makkelijk een nieuw pakje billendoekjes erin doen en door de opening aan de bovenkant kun je gemakkelijk de doekjes eruit halen.

 

SPEENDOEKJE

Dit speendoekje is in dezelfde luxe grijs met witte wafelstof gemaakt, dus hij past heel mooi bij de set. Het lusje aan het speendoekje maakt dat je deze vast kunt maken aan de speen, zodat je deze niet zo snel kwijtraakt én het leuk is voor de kleine. Het is namelijk naast een praktisch vindbaar en bruikbaar doekje vaak geliefd door kleintjes om vast te houden en mee te knuffelen. Hierdoor geeft het speendoekje dus ook nog eens een vertrouwd gevoel. Het materiaal is sterk en gaat makkelijk mee in de was zodat hij altijd fris en bruikbaar is wanneer het nodig is!

 

BUISJES HAARLOKJES EN MELKTANDJES
Bij deze set komen twee gratis buisjes die bestemd zijn voor het bewaren van vroege herinneringen met je kleintjes. Bewaar hierin de melktandjes en haarlokjes van jouw dierbaarste kindje zodat je herinnering vereeuwigt is!

Tip: Bekijk hier welke babyartikelen jouw babykamer nog meer een boost kunnen geven! Deze set is bijzonder goed te combineren met een: geboortekussentje, wikkeldoek of knuffel met naam. Uiteraard worden ook deze producten met liefde handgemaakt! Ook ontzettend leuk om cadeau te doen! Bekijk hier alle voordeelsets met verschillende kleur- en product samenstellingen die we aanbieden!

Snippet
Baby uitzet grijs met wit wafel (12-delig) zorgt dat je in één klap bent voorbereid op het ouderschap! Geef de set kado of verwen jezelf!

Scroll naar top