Actie!

Baby Uitzet Lichtblauw 3-delig

60,00

Moeilijk hè om keuzes te maken tussen alle leuke spulletjes? Dat hoeft niet! Met deze baby uitzet ben je al een heel eind op weg, de leuke matchende set met rustige lichtblauwe kleur zorgt ervoor dat je de look makkelijk nog aan kunt vullen met andere producten!

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Baby uitzet lichtblauw 3-delig

  • babydekentje maat wieg of ledikant
  • aankleedkussenhoes
  • commodemandje

Baby Uitzet

Baby uitzet lichtblauw 3-delig is gemaakt van een prachtige kwaliteit wafelstof die een nette uitstraling heeft én lang mee gaat, omdat we enkel het beste materiaal gebruiken voor jouw dierbaarste kleintje! De set heeft een neutrale kleur zodat het mooi past bij ieder interieur en het contrast van de schattige veertjes in het design met de wafelstof geeft een luxe combinatie. Uiteraard worden ook indien gewenst deze producten met liefde speciaal voor jou gepersonaliseerd zodat het geheel een complete matchende set wordt!

Babydekentje

Dekentje luxe wafel lichtblauw met veertjesdesign is gemaakt van een prachtige kwaliteit wafelstof omdat we enkel het beste materiaal gebruiken voor jouw dierbaarste kleintje! Het product is verkrijgbaar in afmeting ledikant of wieg. De deken heeft een neutrale kleur zodat het mooi past bij ieder interieur en het contrast van het verendesign met de wafelstof geeft een luxe combinatie.

Aankleedkussenhoes

Aankleedkussenhoes lichtblauw is speciaal voor het aankleedkussen die in ieder huishouden met een kleintje onmisbaar is. De hoes is met veel liefde handgemaakt met luxe wafelstof in dé kleur van het moment in combinatie met een schattig veertjesdesign in de details. Naast de leuke look en het comfort dat deze hoes biedt, is hij ook uitzonderlijk praktisch omdat hij makkelijk af te halen is en in de was mee kan! Op deze manier geeft het niets als er een klein ongelukje plaatsvindt!

Commodemandje

Commodemandje lichtblauw met veertjesdesign is precíes wat je zoekt om jouw commode of kinderkamer een opgeruimde uitstraling te geven. Het praktische mandje zorgt ervoor dat alle verzorgingsproducten van jouw kleintje dichtbij zijn maar uit het zicht blijven. Het commodemandje is gemaakt van luxe wafelstof en gekleurd in dé kleur van het moment! In combinatie met de andere producten in deze set staat deze erg netjes als een leuk en praktisch detail in de kamer. Deze set geeft de kinderkamer nét zo’n leuke uitstraling als de rest van je huis!

Scroll naar top