Actie!

Baby Uitzet Grijs 5-delig

80,00

Moeilijk hè om keuzes te maken tussen alle leuke spulletjes? Dat hoeft niet! Met deze baby uitzet ben je al een heel eind op weg, de leuke matchende set met rustige kleur zorgt ervoor dat je de look makkelijk nog aan kunt vullen met andere producten!

 

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Baby uitzet Grijs 5-delig is ontzettend leuk en handig om de kinderkamer leuk mee aan te kleden! De artikelen in de set zijn gemaakt van een prachtige kwaliteit wafelstof om de meeste comfort voor jouw kleine te behalen én een luxe uitstraling te geven. Ook gaat de set lang mee door het luxe materiaal én je kan het personaliseren met naam!

Baby uitzet inhoud

  • aankleedkussenhoes
  • babydekentje maat ledikant
  • omslagdoek
  • washandje met hydrofieldoekje

Aankleedkussenhoes

Aankleedkussenhoes grijs is speciaal voor het aankleedkussen die in ieder huishouden met een kleintje onmisbaar is. De hoes is met veel liefde handgemaakt met luxe wafelstof in dé kleur van het moment in combinatie met een schattig veertjesdesign in de details. Naast de leuke look en het comfort dat deze hoes biedt, is hij ook uitzonderlijk praktisch omdat hij makkelijk af te halen is en in de was mee kan! Op deze manier geeft het niets als er een klein ongelukje plaatsvindt!

Ledikantdekentje 

Ledikantdekentje luxe wafel grijs met wit is gemaakt van een prachtige kwaliteit wafelstof omdat we enkel het beste materiaal gebruiken voor jouw dierbaarste kleintje! De deken heeft een rustige kleur zodat de rust in de kinderkamer bewaart blijft, en het heel leuk past bij de rest van de items in baby uitzet grijs 5-delig! 

Omslagdoek

Een van de producten die vanaf het eerste moment van pas komt. Houdt je kindje het hele jaar door veilig op de juiste temperatuur. Omslagdoek met grijze wafelstof is nuttig binnen én buiten de box en prettig na het wassen! Heerlijk zacht en warm materiaal, gaat makkelijk mee in de was én afgewerkt met schattig design met veertjes.

Washandje met Hydrofieldoekje

De 2-in-1 washandjes met hydrofieldoekje zijn onmisbaar in je collectie. De zachte washandjes zijn uiterst geschikt voor het tere huidje van jouw dierbare baby en past hartstikke leuk bij de rest van de set!

Tip

Geef Baby Uitzet Grijs 5-delig cadeau, zo zijn de kersverse of aanstaande ouders gelijk een heel eind op weg! We hebben ook sets met andere kleur en product samenstellingen, bekijk ze hier!

Scroll naar top